Aanmelden masterclass CSRD

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een vernieuwde wetgeving van de Europese Unie. Deze richtlijn legt grote bedrijven vanaf 2024 de verplichting op om te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Denk hierbij aan duurzaamheidsprestaties zoals energiebesparing, veilige werkomstandigheden en inspanningen om vervuiling te verminderen. Dit exclusieve evenement op 19 maart 2024 staat in het teken van CSRD en ESG (Environmental, Social, and Governance) – belangrijke aspecten van modern zakendoen die steeds crucialer worden in de wereld van vandaag.

Waarom je hierbij wil zijn

Dit evenement biedt jou de mogelijkheid om waardevolle inzichten te vergaren over de ESG- en CSRD-thema’s, evenals praktische kennis die je kan toepassen in uw bedrijfsstrategie.Bij Volantis Talking Experts hebben we het genoegen om drie vooraanstaande deskundigen op het gebied van duurzaamheid te verwelkomen:

Dennis de Hoog (Volantis) zal inzichten delen over het ecologische aspect van duurzaamheid, en hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.
Cassandra Vugts (SPARK Campus) zal spreken over het sociale aspect van duurzaamheid, met aandacht voor de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven en hun impact op de samenleving.
Edwin van Haare (Witlox Van den Boomen) zal ingaan op de overheidsperspectieven en hoe de nieuwe richtlijnen van CSRD van invloed kunnen zijn op uw bedrijf.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook twee vooraanstaande Eindhovense bedrijven uitgenodigd om praktijkcases te delen. Hierdoor kun je leren van echte zakelijke scenario’s en de implementatie van duurzaamheidsstrategieën in de praktijk zien.

Wat kun je verwachten:

  • Interactieve sessies met deskundigen
  • Praktische toepasbare kennis
  • Inspirerende praktijkcases
  • Netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde professionals

Bovendien ontvangt elke aanwezige een uniek en praktisch stappenplan waarmee u zelf aan de slag kunt om duurzaamheid binnen uw organisatie te verbeteren. Dit evenement biedt u de kans om voorop te lopen in duurzaam ondernemen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waar en wanneer

Datum: 19 maart 2024
Tijd: 13.30 uur inloop, 14.00 uur start programma
Locatie: Studio SoMMedia Strijp-T, Achtseweg Zuid 157C, 5651 GW Eindhoven

Om 13.30 uur ontvangen we u graag met een kop koffie of thee. Om 14.oo uur start het programma. Aansluitend is er van 16.00 uur tot 17.00 uur een netwerkborrel waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen aan één van de experts.

                Volantis logo

We hopen je te mogen verwelkomen op dit inspirerende evenement waar kennisdeling en duurzaamheid centraal staan. Samen kunnen we de toekomst van duurzaam zakendoen vormgeven.