Kwaliteit van onze dienstverlening

Wij zijn trots op de certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening bevestigen. Onze unieke benadering, gebaseerd op een frisse kijk op de wereld, maakt het mogelijk om innovatieve en duurzame oplossingen te creëren die traditionele grenzen overstijgen en nieuwe inzichten brengen.

Let’s change the perspective!

 

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd in de ISO 9001:2015 certificering. De internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. We tonen hiermee aan dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en het ook kunnen bewijzen.

Neem contact met ons op om dit certificaat op te vragen.

 

 


Het lidmaatschap van NLIngenieurs, de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus, draagt bij aan onze kwaliteitsborging. Voorwaarde van het lidmaatschap is dat wij onze opdrachtgevers met kwalitatief hoogwaardig en objectief advies van dienst zijn.

 


Ook zijn wij bij Volantis BCI-expert. BCI Gebouw is het meetinstrument waarmee iedereen de circulaire potentie van zijn vastgoedobject kan bepalen. Als BCI Gebouw experts kunnen wij namens jou de BCI berekening in BCI Gebouw uitvoeren. Ook kunnen wij je adviseren over het optimaliseren van je vastgoedobject op het gebied van circulair bouwen. Dit door optimalisaties aan te dragen voor materiaalkeuzes en de verbindingen van materialen. Samen gaan we aan de slag!

 

 


Volantis beschikt tevens over veel verschillende vakinhoudelijke certificeringen zoals WELL, GPR en BREEAM-NL.


Voor onze Asset Information Management oplossingen maakt Volantis onder andere gebruik van BlueCielo ECM Solutions. Wij zijn certified BlueCielo specialist en beschikken over de Gold Partner status.


Daarnaast is Volantis BRL9500 gecertificeerd voor het opstellen en afgeven van een Energieprestatie-rapport W/D en U/B U/D. Certificaatnummer 012362 012363. Voor de meest actuele versie van onderstaande certificaat verwijzen wij u naar https://www.skgikob.nl/


Volantis voert alle opdrachten uit overeenkomstig DNR2011. Dit is een standaardregeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van ontwerp, advies en management in de bouw.