Events

Verbeter vandaag de wereld van morgen

Volantis maakt graag positieve impact. Samen met klanten, opdrachtgevers en ketenpartners bouwen we letterlijk aan een circulair morgen. Tijdens Volantis Talking Experts gaan we in gesprek met experts, vakspecialisten en andere geïnteresseerden om ideeën kracht bij te zetten én de transitie naar een circulaire economie te versnellen. We discussiëren over actuele thema’s en leren van vooruitstrevende ontwikkelingen.

Laat je inspireren en zet, samen met ons, een groene stap naar de circulaire toekomst. Met uiteenlopende thema’s en wisselende gasten prikkelen we de mindset van de deelnemers om morgen een volgende stap in de opmars naar 2050 te zetten.

Masterclass CSRD terugkijken

Deze exclusieve masterclass, gegeven op 19 maart 2024 stond in het teken van CSRD en ESG (Environmental, Social, and Governance) – belangrijke aspecten van modern zakendoen die steeds crucialer worden in de wereld van vandaag.

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een vernieuwde wetgeving van de Europese Unie. Deze richtlijn legt grote bedrijven vanaf 2024 de verplichting op om te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Denk hierbij aan duurzaamheidsprestaties zoals energiebesparing, veilige werkomstandigheden en inspanningen om vervuiling te verminderen.

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot de volledige opname van Volantis Talking Experts Masterclass CSRD.

Talking Experts gemist?

Geen probleem! Voorgaande Volantis Talking Experts zijn terug te beluisteren via ons eigen podcast kanaal. Haal het verleden eenvoudig terug door een van onze podcasts te beluisteren. De thema’s  zijn ondanks het verstrijken van de tijd, nog steeds actueel.

Ook zijn de vorige edities terug te kijken op ons Youtube kanaal.

Circulariteit in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister deze masterclass
Circulariteit in de chemische industrie

Energietransitie in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister de podcast hier
Energietransitie in de chemische industrie