Volantis Talking Experts

Verbeter vandaag de wereld van morgen

Volantis maakt graag positieve impact. Samen met klanten, opdrachtgevers en ketenpartners bouwen we letterlijk aan een circulair morgen. Tijdens Volantis Talking Experts gaan we in gesprek met experts, vakspecialisten en andere geïnteresseerden om ideeën kracht bij te zetten én de transitie naar een circulaire economie te versnellen. We discussiëren over actuele thema’s en leren van vooruitstrevende ontwikkelingen.

Laat je inspireren en zet, samen met ons, een groene stap naar de circulaire toekomst. Met uiteenlopende thema’s en wisselende gasten prikkelen we de mindset van de deelnemers om morgen een volgende stap in de opmars naar 2050 te zetten.

Ben je er de volgende keer bij?

Wij zijn momenteel druk bezig met het plannen van een nieuwe Volantis Talking Experts.
Hou deze pagina in de gaten én schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo hoef je nooit een exclusief event te missen.

 

”Als we de foute dingen minder slecht doen dan doen we dat perfect verkeerd. Minder slecht is niet goed genoeg!”

Bas van der Westerlo – Business Unit Manager Circulariteit

Start morgen vandaag!

Uitstellen is geen optie.

Waarom? Het doel is simpel; we doen dit alles om in 2050 te voldoen aan het Rijksbrede programma ”Nederland Circulair in 2050”, om te komen tot een duurzaam en volledige circulaire economie. Dit betekent een economie zonder afval en zonder uitval. Voor 2030 heeft het rijk nog een tussendoelstelling gesteld waarbij we geacht worden 50% minder primaire grondstoffen te gebruiken. Uitgaande van de cijfers van zo’n 8,6% anno 2023, hebben we samen nog een aardige opgave te realiseren.

Hoe groter ons netwerk, hoe groter ons bereik. Laten we samen contact maken én positieve impact creëren voor een circulair morgen.

Talking Experts gemist?

Geen probleem! Alle voorgaande Volantis Talking Experts zijn terug te beluisteren via ons eigen podcast kanaal. Haal het verleden eenvoudig terug door een van onze podcasts te beluisteren. De thema’s  zijn ondanks het verstrijken van de tijd, nog steeds actueel.

Ook zijn de vorige edities terug te kijken op ons Youtube kanaal.

Circulariteit in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister deze masterclass
Circulariteit in de chemische industrie

Energietransitie in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister de podcast hier
Energietransitie in de chemische industrie