Events

Verbeter vandaag de wereld van morgen

Volantis maakt graag positieve impact. Samen met klanten, opdrachtgevers en ketenpartners bouwen we letterlijk aan een circulair morgen. Tijdens Volantis Talking Experts gaan we in gesprek met experts, vakspecialisten en andere geïnteresseerden om ideeën kracht bij te zetten én de transitie naar een circulaire economie te versnellen. We discussiëren over actuele thema’s en leren van vooruitstrevende ontwikkelingen.

Laat je inspireren en zet, samen met ons, een groene stap naar de circulaire toekomst. Met uiteenlopende thema’s en wisselende gasten prikkelen we de mindset van de deelnemers om morgen een volgende stap in de opmars naar 2050 te zetten.

Feestelijke heropening. Ben jij erbij?

Op 15 november 16.00 uur heropenen wij de deuren van ons vernieuwde kantoor op Strijp-T in Eindhoven!

Na maanden van hard werken zijn we klaar om de deuren te openen van onze gloednieuwe ruimte. Ontworpen om de grenzen van architectuur, engineering en consultancy te verleggen en verder te bouwen aan een circulair en gezond morgen. Strijp-T is gevestigd op het terrein van de voormalige Philips-fabrieken in Eindhoven, een plek waar technologie, innovatie en creativiteit samenkomen. Het is een omgeving die de creativiteit prikkelt en inspireert om grenzen te verleggen en vooruitstrevende oplossingen te bedenken. Wij zijn trots op deze mooie plek ons kantoor te heropenen met een middag vol Brabantse gezelligheid, inspiratie en netwerkmogelijkheden.

Op 15 november verwelkomen we jullie graag om samen deze opening te vieren. Onder het genot van een hapje en drankje biedt deze middag de mogelijkheid om samen met andere collega’s en professionals een waardevolle verbinding te leggen en elkaar te inspireren, kennis te delen en toekomstige mogelijkheden te verkennen.

Start morgen vandaag!

Uitstellen is geen optie.

Waarom? Het doel is simpel; we doen dit alles om in 2050 te voldoen aan het Rijksbrede programma ”Nederland Circulair in 2050”, om te komen tot een duurzaam en volledige circulaire economie. Dit betekent een economie zonder afval en zonder uitval. Voor 2030 heeft het rijk nog een tussendoelstelling gesteld waarbij we geacht worden 50% minder primaire grondstoffen te gebruiken. Uitgaande van de cijfers van zo’n 8,6% anno 2023, hebben we samen nog een aardige opgave te realiseren.

Hoe groter ons netwerk, hoe groter ons bereik. Laten we samen contact maken én positieve impact creëren voor een circulair morgen.

Talking Experts gemist?

Geen probleem! Alle voorgaande Volantis Talking Experts zijn terug te beluisteren via ons eigen podcast kanaal. Haal het verleden eenvoudig terug door een van onze podcasts te beluisteren. De thema’s  zijn ondanks het verstrijken van de tijd, nog steeds actueel.

Ook zijn de vorige edities terug te kijken op ons Youtube kanaal.

Circulariteit in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister deze masterclass
Circulariteit in de chemische industrie

Energietransitie in de chemische industrie

Als we de stap naar een duurzame wereld écht willen maken, kunnen we dat alleen doen als de chemische industrie het voortouw neemt.

Beluister de podcast hier
Energietransitie in de chemische industrie