Werken bij Volantis

Changing the perspective

Aan de slag gaan bij Volantis is werken aan mooie, uitdagende projecten. Je ontdekt nieuwe perspectieven, ook bij jezelf. Door onze aandacht voor duurzaamheid draag je ook een steentje bij aan een betere wereld.

Onze Vacatures

Volantis is een energiek, snelgroeiend ingenieurs- en adviesbureau waar je veel jonge, enthousiaste collega’s zult treffen. Ben je op zoek naar een nieuw perspectief? Hieronder lees je meer over alle vacatures die we momenteel open hebben staan. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Talent Recruiter | HR officer

Ben jij een creatieve young professional, die graag in een rol stapt die je samen met je collega's verder vorm kan geven? Ben jij die bouwer die de wereld wil laten zien wat Volantis aantrekkelijk maakt? We zoeken een HR & Employer branding specialist.

Lees meer

Content Marketeer | Stage

Ben jij een creatieve young professional, een enthousiaste student die het tof vindt om in een MKB organisatie alle facetten van marketing verder te optimaliseren?

Lees meer

Engineer Installatietechniek-W (MIT/ HIT)

Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken? Kom dan ons team versterken.

Lees meer

Senior Consultant Omgevingsmanagement

Draag jij als Senior Consultant zorg voor de juiste procedure op het juiste moment, de juiste informatie met de juiste diepgang en de juiste interactie en afstemming met het ontwerpteam en de sterkhouders?

Lees meer

Onderzoek (student) Timber Building | Structures

Het gebouw (Villa Flora) nóg groener maken door te focussen op Timber Buildings/Structures en innovatie!

Lees meer

Projectmanager Industrie

Een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen in de industriële sector en/of farmaceutische industrie.

Lees meer

Engineer Meet-en Regeltechniek

Ben je leergierig en heb je de ambitie expertise op meet-en regeltechniek? Wij zoeken een (junior) regeltechnicus voor onze bruisende vestiging in Eindhoven (Strijp T).

Lees meer

Junior Consultant Bouwfysica (energieneutraal – gezondheid)

Je gaat je de komende jaren ontwikkelen tot de verbinder, overkoepelend aan de overige disciplines, vanuit een helicopterview die steeds waakt over het te realiseren totaal-projectresultaat.

Lees meer

Junior Engineer

Ben jij dé young talent die een drive heeft om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken?

Lees meer

Projectmanager

Voor ons gedreven groeiende team in Geleen, gevestigd op Brightlands Chemelot Campus, zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen.

Lees meer

Mijn functie staat er
niet bij. En nu?

Houd me op de hoogte