Werken bij Volantis

Changing the perspective

Aan de slag gaan bij Volantis is werken aan mooie, uitdagende projecten. Je ontdekt nieuwe perspectieven, ook bij jezelf. Door onze aandacht voor duurzaamheid draag je ook een steentje bij aan een betere wereld.

Onze Vacatures

Volantis is een energiek, snelgroeiend ingenieurs- en adviesbureau waar je veel jonge, enthousiaste collega’s zult treffen. Ben je op zoek naar een nieuw perspectief? Hieronder lees je meer over alle vacatures die we momenteel open hebben staan. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Bouwfysica | Akoestiek | Brandveiligheid (stage)

Buig jij je graag over complexe akoestische en bouwfysische vraagstukken? Wil je bijdragen aan de optimalisatie van duurzaamheid en brandveiligheidsconcepten? Dat wordt jouw specialiteit bij Volantis!

Lees meer

Circulariteit in de bouw | (afstudeerstage)

Heb jij sterke ambities om de wereld duurzamer te maken? En wil jij jouw stage voltooien bij een toonaangevende multidisciplinaire ingenieurs-en consultancy groep? Wij zoeken een stagiair met ambitie, lef en gedrevenheid, die de wereld van Volantis wil ontdekken.

Lees meer

Junior Projectmanager Services

Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken? Heb je graag vele sociale contacten en houd je van regelen, faciliteren en organiseren?

Lees meer

Content Marketeer | Stage

Ben jij een creatieve young professional, een enthousiaste student die het tof vindt om in een MKB organisatie alle facetten van marketing verder te optimaliseren?

Lees meer

Engineer Installatietechniek-W (MIT/ HIT)

Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken? Kom dan ons team versterken.

Lees meer

Senior Consultant Omgevingsmanagement

Draag jij als Senior Consultant zorg voor de juiste procedure op het juiste moment, de juiste informatie met de juiste diepgang en de juiste interactie en afstemming met het ontwerpteam en de sterkhouders?

Lees meer

Onderzoek (student) Timber Building | Structures

Het gebouw (Villa Flora) nóg groener maken door te focussen op Timber Buildings/Structures en innovatie!

Lees meer

Projectmanager Industrie

Een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen in de industriële sector en/of farmaceutische industrie.

Lees meer

Engineer Meet-en Regeltechniek

Ben je leergierig en heb je de ambitie expertise op meet-en regeltechniek? Wij zoeken een (junior) regeltechnicus voor onze bruisende vestiging in Eindhoven (Strijp T).

Lees meer

Junior Consultant Bouwfysica (energieneutraal – gezondheid)

Je gaat je de komende jaren ontwikkelen tot de verbinder, overkoepelend aan de overige disciplines, vanuit een helicopterview die steeds waakt over het te realiseren totaal-projectresultaat.

Lees meer

Mijn functie staat er
niet bij. En nu?

Houd me op de hoogte