Waar wij trots op zijn

Hoe change the perspective tot leven komt

Volantis realiseert nieuwe projecten en innoveert bestaande gebouwen, processen en productieomgevingen. We zijn vooral actief in de zorg en industrie, maar ook in diverse andere sectoren zoals zakelijke dienstverlening en onderwijs. Van klein tot groot en voor opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. Onze aanpak draait om het verkennen van nieuwe perspectieven die leiden tot innovatieve, duurzame en succesvolle oplossingen. De resultaten van onze passie om gewoon het goede te doen zijn te zien in onze afgeronde projecten.

Onze projecten

Energienet op Urk

Energienet Urk wordt een geavanceerd 5e generatie warmtenet met de mogelijkheid tot continue uitwisseling van warmte en koude.

Lees meer

SABIC Plastic Energy Advanced Recycling

Ontdek de SABIC Plastic Energy recycling plant met een virtuele tour. Bekijk hoe zij zich inzetten voor een circulaire economie voor kunststoffen.

Lees meer

Verduurzaming regenwater fabriek en terrein

Regenwater (HWA) van het terrein en daken in kaart brengen, te splitsen en af te koppelen van het vuilwater- rioolstelsel (VWA)

Lees meer

Nul-op-de-meter woningen Den Hoek in Helvoirt

Toetsing van de gebruikte bouwmaterialen en hun CO2-impact en het vaststellen van het percentage biobased materialen in de huizen.

Lees meer

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties Defensie gebouwen

Volantis ondersteunt en houdt toezicht op het vervangen van BMI en OAI.

Lees meer

Sekisui opent eerste synthetische dwarsliggerfabriek in Europa

SEKISUI, Japan, opende op 5 oktober zijn eerste Europese productielocatie voor synthetische dwarsliggers gemaakt van vezelversterkt schuimurethaan (FFU) in Roermond, Nederland.

Lees meer

Project Tata Steel

Tata Steel heeft onlangs grote stappen gezet bij de voorbereiding van de installatie van hun 'cut to length line 10'. Een prachtig project, waarbij Volantis verantwoordelijk is voor het totale structurele ingenieurspakket.

Lees meer

Herbestemming Paduakerk Valkenswaard

Het in 1921 in gebruik genomen godshuis wordt getransformeert tot naar 18 appartementen en lofts

Lees meer

Hergebruikte staalconstructie voor Lenzo

Een circulair adviestraject met een circulaire nulmeting en advies bij duurzame materiaalkeuzes.

Lees meer

De Waalhoven Nijmegen

Een circulair adviestraject met een circulaire nulmeting en advies bij duurzame materiaalkeuzes.

Lees meer