De kans om jezelf verder te ontwikkelen

Voor een stage- of afstudeerplek kun je bij Volantis zijn! Ben jij het aanstormend talent? En wil jij jouw stage voltooien bij een toonaangevende multidisciplinaire ingenieurs-en consultancy groep? Volantis zoekt altijd gedreven en kundige stagiairs/werkstudenten die de wereld van Volantis willen ontdekken en meebouwt aan de groei van onze organisatie.

Afstuderen bij Volantis.

We investeren volop in stagiaires en studenten, want jullie zijn de toekomst. We zijn een frisse organisatie die open staat voor veranderingen. We kijken altijd naar de mogelijkheden om uiteindelijk na je stage je kennis verder in te zetten binnen Volantis middels een werkstudentschap of vaste functie (afhankelijk van je ambities).

Onze stage vacatures

Bouwfysica en brandveiligheid

Lees meer

Circulariteit in de bouw

Lees meer

Inspire your perspective

Stage lopen bij Volantis

Ben jij benieuwd wat Volantis voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door een mailtje met jouw verzoek te sturen naar: sollicitatie@volantis.nl. In onze stage-blogs lees je de ervaring van andere young professionals. Volantis is al jarenlang een erkend leerbedrijf en gingen vele stagiaires je voor om een leerzame maar bovenal leuke stage af te ronden.

Stage ervaringen

Smart sensoring binnenklimaat

Lees meer

Opslag van duurzame energie

Lees meer

Parametrisch ontwerpen

Lees meer

Ontwikkeling CO2 dashboard

Lees meer

Risicogestuurde brandveiligheid

Lees meer

Event concept

Lees meer

Drukregeling warmtenet

Lees meer

Salesplan voor Insights

Lees meer