Rekentool voor opslag van duurzame energie

Waarom heb jij voor Volantis gekozen?

Ik heb gekozen voor Volantis omdat ik erg benieuwd was naar de werkzaamheden bij een ingenieursbureau. Ook vond ik het erg interessant om mij verder te verdiepen in het onderwerp duurzame energie, dit kon ook binnen Volantis.

Wat was jouw stageopdracht?

Mijn stageopdracht was onderzoek doen naar de opslag van duurzame energie. Ik vond het een erg leuke stageopdracht omdat het heel actueel is. Tijdens mijn stageperiode heb ik een rekentool gemaakt waarbij de hoeveelheid benodigde energie voor opslag berekend kan worden. Dit kan berekend worden over een jaar, maand en dag voor verschillende opslagmogelijkheden. Aan de hand van de verschillende KPI’s wordt de meest geschikte opslagmethode bepaald.

Wat is jouw ervaring?

Ik vond het een erg leuke en leerzame stage. Op de afdeling consultants heb ik kennis mogen maken met collega’s vanuit verschillende kennisgebieden waardoor ik erg veel van mijn stage heb geleerd.

Leukste moment bij Volantis

Het leukste moment vond ik toen mijn rekentool af was en goed werkte.

Tamara van Lee

Tamara van Lee

Fontys Hogeschool Eindhoven – Technische Natuurkunde