Een energieopwekker bedenken voor de Verflijn

Wie ben je en wat studeer je?

Mijn naam is Jules Kessels, ik kom uit Venlo en ben 23 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan de HAN in Arnhem, en zit ik momenteel in het 3de leerjaar van de opleiding Werktuigbouwkunde.

Waarom heb jij voor Volantis gekozen?

Ik heb gesolliciteerd bij Volantis omdat het vakgebied me erg aanspreekt. Na mijn sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek met mijn toekomstige stagebegeleider. Gedurende dit gesprek is mij duidelijk geworden wat ik precies zou gaan doen binnen Volantis, en wist toen dat mij een leuke stageperiode tegemoet ging!

Wat was jouw stageopdracht?

Mijn stageopdracht ging over Rockwool. Rockwool is een bedrijf dat isolatie materiaal produceert en ze zijn op dit moment een nieuwe verflijn aan het ontwikkelen. Deze verflijn heeft meerdere ovens nodig en die moeten allemaal voorzien worden van warmte. Mijn opdracht was om een nieuwe energieopwekker te bedenken, zodat de ovens die nodig zijn voor de nieuwe verflijn, kunnen worden voorzien van warmte.

 

Hoe heb jij het ervaren bij Volantis?

Mijn ervaring bij Volantis is erg positief! Vanaf het eerste moment heb ik mij altijd erg welkom gevoeld bij Volantis en  vind ik dat er een erg prettige sfeer hangt op het kantoor. Verder is het erg fijn dat je flexibel bent met het maken van je uren. Dit alles is een fijne combinatie die zorgt voor een goede plek om praktijkervaring op te doen!

Wat zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs?

Ik zou aan de toekomstige stagiaires willen meegeven dat je bij Volantis bij iedereen terecht kan! Mocht je vastlopen met een opdracht of heb je andere vragen, zijn er meer dan genoeg collega’s die je willen helpen. Dit heb ik zelf meerdere malen ervaren doordat ik vaak geholpen ben door mijn collega’s.

Leukste moment bij Volantis?

Ik heb mijn stageperiode als prettig ervaren en genoeg leuke momenten gehad tijdens deze periode. Echter vind ik het lastig om hier een specifieke gebeurtenis uit te kiezen.

Jules Kessels

HAN Arnhem – Werktuigbouwkunde