Regie bij Gooise Kant

Gooise Kant is een nieuwbouwproject in Amsterdam Zuidoost, dat in fasen is gebouwd en momenteel zijn voltooiing nadert. In de laatste fase worden 24 gezinswoningen gerealiseerd en een appartementengebouw met 45 woningen.

Project

  • Regisseursrol
  • Installatietechniek
  • Uitvoeringsbegeleiding

Sector

  • Industrie

Opdrachtgever

Gooise Kant

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Om die reden heeft de opdrachtgever, de gemeente Amsterdam, gekozen voor remontabele houten gebouwen en is er veel ruimte voor groen.

 

Volantis werd ingeschakeld voor de installatietechniek en nam daarbij een regisseursrol op zich. ‘Hier wordt niet gebouwd, maar bijna letterlijk geassembleerd,’ zegt een tevreden Eric Hasselmann, adviseur Circulair bij Volantis. ‘Een benadering die om een zorgvuldige voorbereiding van het hele proces vraagt, vanaf het eerste begin tot de plaatsing van de laatste stopcontacten. Wij houden regie over alle partijen en we hebben de aannemer kunnen helpen het ontwerp verder te optimaliseren. Bovendien konden we enkele slimme oplossingen toevoegen, zoals regendouches die minder water verbruiken, PV-panelen met een circulaire accu, en hebben we bijgedragen aan het realiseren we energieneutraliteit.’

Onze focus zorgt voor de juiste focus

Andere projecten

Volantis realiseert nieuwe en innoveert bestaande gebouwen, processen en productie-omgevingen . We doen dit in alle sectoren, maar voornamelijk in de industrie en de zorg . Van klein tot groot en voor opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. We zijn creatief en praktisch. We denken mee en pakken aan. We ontdekken en ondernemen. De resultaten van onze passie om gewoon het goede te doen zijn te zien in tal van projecten, onder meer in de industrie, de zorg, de zakelijke dienstverlening, en het onderwijs.

Aardgasvrije revitalisering van volkswijk 't Ven

Bij de renovatie van de wijk ‘t Ven was het uitgangspunt: all electric.

Lees meer
Aardgasvrije revitalisering van volkswijk 't Ven

Safaripark Beekse Bergen

Realisatie van deze trendsettende verblijfslocatie.

Lees meer
Safaripark Beekse Bergen