SABIC’s geavanceerde recyclingfabriek

Project

  • Circulaire economie

Sector

  • Industrie

Opdrachtgever

Bekijk de onderstaande video voor een virtuele rondleiding door de geavanceerde recyclingfabriek van SABIC in Geleen, Nederland. De joint venture (SABIC Plastic Energy Advanced Recycling B.V.) bevindt zich in de laatste bouwfase en zal bij ingebruikname een capaciteit hebben van 20.000 ton plasticafval per jaar.

Met de voltooiing van deze fabriek hopen we de hoeveelheid plasticafval die naar stortplaatsen en verbranding gaat te verminderen en een meer circulaire economie voor plastics in Nederland en Europa te creëren.

Onze perspectief op industrie

Een nieuwe productielijn, een verbetering of uitbreiding van een productiefaciliteit, of de bouw van een compleet nieuwe fabriek: Volantis verzorgt het integraal, inclusief het verduurzamen van productieprocessen.  

In samenwerking met onze partner VIRO, een toonaangevend ingenieursbureau met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, realiseren we total engineering projecten met EPCM– en UAV-gc contracten. Daarmee ontzorgen we volledig, realiseren we tijdwinst en behoudt de opdrachtgever volledige controle over inkoop en de prijs / kwaliteit verhouding daarvan.

Meer informatie? Neem contact met mij op.

Leo Martens
Projectmanager

l.martens@volantis.nl