Drukregeling warmtenet

Waarom heb jij voor Volantis gekozen?

Ik heb via een netwerkbijeenkomst kennis mogen maken met Volantis waarbij ik een zeer fijn gesprek heb gehad. Ik kreeg van dag 1 de indruk dat Volantis een innovatief en enthousiast bedrijf is waarbij ik het gevoel had dat ik hier als afstudeerder mijn ei kwijt kon.

Wat was jouw stageopdracht?

Mijn afstudeeropdracht ging over de verbetering van drukregeling in een 5e generatie warmtenet. Hierbij moest het e.e.a. uitgezocht worden op zowel het gebied van software, als installatiecomponenten. Dit heeft voor een zeer diverse opdracht gezorgd.

Wat is jouw ervaring?

Mijn afstudeertraject begon met een zeer leuke ochtend waarbij alle stagiairs met elkaar kennis hebben gemaakt en we meer informatie kregen over Volantis als bedrijf. Wegens corona heb ik helaas veel thuis moeten werken. Desalniettemin heb ik zeer goede begeleiding gekregen van Ruud Schepers, en werd ik door de collega’s op kantoor goed opgevangen wanneer ik aanwezig kon/mocht zijn. Door de fijne werksfeer die door het hele bedrijf hangt heb ik mijn afstudeerperiode met plezier doorlopen, en ik ben blij dat ik dit bij Volantis heb mogen doen.

Leukste moment bij Volantis

De digitale voorwerprun was een zeer leuk moment. Dit was een online moment waarbij je in elke kamer van het huis een ander voorwerp moest zoeken welke een kleur had die bepaald werd door een online rad. Ik vond het leuk hoe Volantis toch interactie wist te creëren terwijl iedereen achter een scherm zat.

Quincy Pelzers

Zuyd Hogeschool – opleiding Engineering