Concept Volantis Talking Experts

Waarom heb jij voor Volantis gekozen?

Bij Volantis vormde ze samen met mij een opdracht die goed past binnen de eisen en de aan te tonen competenties voor mijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement. Met deze aanpak zorgt Volantis ervoor dat de opdrachtgever en opdrachtnemer het beste uit elkaar kunnen halen. Mij gaf dit ontzettend veel vertrouwen om met succes mijn afstudeeropdracht te behalen.

Wat was jouw stageopdracht?

Het opzetten en organiseren van het (online) eventconcept “Volantis Talking Experts” met als eerste editie Circulariteit en Energietransitie voor op de Chemelot Campus.

 

Wat is jouw ervaring?

Bij Volantis heb ik mij eigenlijk zelden een afstudeerstagiaire gevoeld omdat ik echt een ondernemende rol als projectmanager kreeg. Ik kreeg alle vrijheid om te werken waar ik wilde en kreeg de volledig vrijheid om vanuit mijn eigen visie een event op te zetten. Om dit zo effectief mogelijk te doen kreeg ik ontzettend veel input vanuit het projectteam, de directie en BU managers om ervoor te zorgen dat we Volantis op de juiste wijze in verband konden brengen met de relevante thema’s op Chemelot.

Leukste moment bij Volantis

Het leukste moment bij Volantis was voor mij de dag van het evenement (18 mei). Op deze dag kwam alles samen waar ik in mijn stageperiode naar toe heb gewerkt. Het volledige event werd live uitgezonden via spatial.chat en had ruim 80 live kijkers. Hoe dit eruit zag, kun je zien via de volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=V9BwzC9mSaQ&t=250s

Rens Zegers

Hogeschool van Arnhem & Nijmegen