Salesplan Insights

Waarom heb jij voor Volantis gekozen?

Ik heb voor Volantis gekozen omdat het eerste contact gelijk heel vertrouwd voelde. Bovendien ‘ademt’ Volantis duurzaamheid, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Wat was jouw stageopdracht?

Mijn stageopdracht had betrekking op de nieuwe tool: Volantis Insights. Ik heb onderzoek gedaan naar de meest interessante afzetmarkt voor Insights vanuit sales perspectief. Hiervoor heb ik een mooi marketing- en verkoopplan mogen opleveren.

 

Wat is jouw ervaring?

Tijdens mijn afstudeerstage voelde ik mij een volledig lid van het team. Er is veel betrokkenheid bij collega’s en iedereen wil graag een handje helpen. Ook is er veel tijd en ruimte voor begeleiding. Ik mocht direct aanschuiven bij meetings en mijn mening werd gehoord. Omdat er meerdere stagiaires bij Volantis waren, was het ook mogelijk om af en toe samen te sparren.

Leukste moment bij Volantis

In mijn adviesrapport had ik een aanbeveling geschreven hoe Volantis meer kan groeien als salesorganisatie. Een onderdeel daarvan was het aannemen van een accountmanager. Waarop ik de vraag terug kreeg: “Is dat niet iets voor jou?” Nu, aan het einde van mijn afstudeertraject, heb ik een jaarcontract op zak en ga ik aan de slag als accountmanager en marketeer bij Volantis.

Manon van Stippent

Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch – Commerciële economie