Volantis verkozen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Noord-Limburg

Regio-Winnaar Aantrekkelijkste Werkgever

Volantis is dinsdag 17 mei verkozen tot regio-winnaar bij de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Volantis behaalde de meeste stemmen van Noord-Limburg in de categorie MKB-Bedrijven. Hiermee is een vervolg gegeven aan de uitverkiezing van 2021 en 2019.

De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg is een initiatief van Meet The Youngsters. Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de zevende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar hebben er meer dan 165 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 11.000 unieke stemmen uitgebracht!

Dank aan alle collega’s; zij zijn onze fans, onze ambassadeurs! Zonder hen hadden we deze mooie titel niet opnieuw kunnen dragen. Zij zorgen ervoor dat we elke dag weer opnieuw perspectieven kunnen blijven veranderen.

 

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Noord-Limburg’? Neem dan snel een kijkje op onze vacature pagina.