Projectmanager industrie

Over Volantis en deze uitdaging

Voor ons gedreven team Systems & Energy zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen in de industriële sector en/of farmaceutische industrie.

De juiste beslissingen op het juiste moment nemen in een project zijn cruciaal. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent vanaf het allereerste begin betrokken, stelt projectplannen, resource planningen en voortgangsrapportages op en initieert eventuele bijsturingsacties. Naast het projectmanagement stuk ben jij zelf de kennispartner en weet jij met jouw jarenlange ervaring en vakkennis goed om te gaan met technische complexe projecten. Jij bent de regisseur en weet de behoeften van klant te vertalen in een multidisciplinaire aanpak. Naast het beheren van je vaste portefeuille zorg je voor het acquireren van nieuwe projecten.

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen. Jouw collega’s zijn specialist, op het gebied van installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie, architectuur en bouwmanagement.

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 110 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we dit jaar uitgeroepen zijn tot de aantrekkelijkste werkgever van Limburg! De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

De plus en minpunten

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Kwartaalbijeenkomsten met diner en een borrel
  • Je moet zelf je eigen koffie halen

Wat we van jou verwachten

Je bent een ervaren projectmanager/-leider, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om samen met een projectteam resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken. De focus regio vanuit deze positie is Noord-Limburg, Zuidoost-Brabant en Midden-Brabant.

Je bent eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst.

  • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van projecten in de industriële sector of bent toe aan deze rol als vervolgstap in jouw carrière;
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de installatietechniek en enthousiasme om je hierin verder te verdiepen;
  • Jij hebt inzicht in de trends en marktontwikkelingen;
  • Je bent flexibel en bereid om op diverse locaties in Zuid Nederland bij onze klanten te werken.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.