Projectmanager regio Boxmeer

Verander jouw perspectief bij Volantis!

Voor ons gedreven groeiende team, zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager die zijn kennis en netwerk in de regio Venray – Boxmeer – Nijmegen heeft opgedaan de afgelopen 5 jaar. Je bent een verbinder, met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen, die graag integraal als projectmanager optreedt.

De juiste beslissing op het juiste moment nemen in een project is cruciaal. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent vanaf het allereerste begin betrokken, stelt projectplannen, resource planningen en voortgangsrapportages op en initieert eventuele bijsturingsacties. Naast projectmanagement ben jij zelf de kennispartner en weet jij met jouw jarenlange ervaring en vakkennis goed om te gaan met technische complexe projecten. Jij bent de regisseur en weet de behoeften van de klant te vertalen in een multidisciplinaire aanpak. Je werkt nauw samen met onze collega’s, die werkzaam zijn vanuit de vestigingen Geleen, Eindhoven en Venlo en zet Volantis op de kaart bij de vele voornamelijk industriële (potentiële) relaties in Brabant/Gelderland.

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen. Jouw collega’s zijn specialist, op het gebied van installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, materiaaltoepassingen, ESH consultancy, constructie, architectuur en bouwmanagement.

 

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving die continu in beweging is. Je 110 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we dit jaar uitgeroepen zijn tot de aantrekkelijkste werkgever van Noord-Limburg! De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

De plus en minpunten

  • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Elke maandagmiddag verzorgde lunch
  • Veel vitale sport mogelijkheden
  • Je moet zelf je eigen koffie halen

Wat we van jou verwachten

Je bent een ervaren projectleider, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om samen met een projectteam resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken. Met je technische achtergrond weet jij samen met een enthousiast team van modelleurs, constructeurs, architecten en bouwfysica adviseurs te werken aan het ontwerpen en beheren van gebouwen, fabrieken, cleanrooms of laboratorium.

Je bent eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst.

  • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van projecten;
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de installatietechniek en enthousiasme om je hierin te verdiepen;
  • Jij hebt inzicht in de trends en marktontwikkelingen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Nijmegen-Boxmeer-Venray en bereid om hier je netwerk verder uit te breiden.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.