Projectmanager

Voor ons gedreven groeiende team in Geleen, gevestigd op Brightlands Chemelot Campus, zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen.

De juiste beslissingen op het juiste moment nemen in een project zijn cruciaal. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent vanaf het allereerste begin betrokken, stelt projectplannen, resource planningen en voortgangsrapportages op en initieert eventuele bijsturingsacties. Naast het projectmanagement stuk ben jij zelf de kennispartner en weet jij met jouw jarenlange ervaring en vakkennis goed om te gaan met technische complexe projecten. Jij bent de regisseur en weet de behoeften van klant te vertalen in een multidisciplinaire aanpak. 

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen. Jouw collega’s zijn specialist, op het gebied van installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie, architectuur en bouwmanagement.

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je ruim 100 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we recentelijk uitgeroepen zijn tot de aantrekkelijkste werkgever van Noord-Limburg! De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Industrie Volantis

De plus en minpunten

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Maandag middag verzorgde lunch
  • Elk (half) jaar een teambuilding
  • Je moet zelf je eigen koffie halen

Wat we van jou verwachten

Je bent een ervaren projectleider, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om samen met een projectteam resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken. Met je technische achtergrond weet jij samen met een enthousiast team van modelleurs, constructeurs, architecten en bouwfysica adviseurs te werken aan het ontwerpen en beheren van gebouwen, fabrieken, cleanrooms en laboratoria.

Je bent eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst:

  • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van projecten;
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur ervaring in de installatietechniek of het enthousiasme om je hierin te verdiepen;
  • Jij hebt inzicht in de trends en marktontwikkelingen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Venlo-Geleen en bereid om hier je netwerk verder uit te breiden.