Een feestelijk moment!

Een vliegende start

Afgelopen 5 augustus was het zover: de officiële start van Volantis Architects!

De afgelopen jaren is de Volantis Groep sterk gegroeid en hebben we volop geïnvesteerd in een multidisciplinaire organisatie, waarbij naast onze oorspronkelijke ingenieurs- en consultancy diensten, ook steeds meer thema’s als omgevingsmanagement, energietransitie, circulariteit en veiligheid belangrijke speerpunten zijn gebleken. Voorop lopen lukt alleen door voortdurend te investeren in kennis en door samenwerking te zoeken met specialisten op andere werkterreinen. Met circa 100 medewerkers vanuit drie vestigingen (Venlo, Chemelot Sittard-Geleen en Eindhoven Strijp-T) zijn we uitgegroeid tot een full service consultancy, ingenieurs en architecten groep voor met name klanten in industrie, gezondheidszorg en onderwijs.

De toevoeging van architects

Eerder in 2019 verwierf Volantis Groep een strategisch belang in BenW Architecten uit Soerendonk,  nadat een aantal gezamenlijke projecten met succes werden afgerond. De samenwerking, die de dienstverlening voor onze opdrachtgevers uit de Industrie en Logistiek met succes heeft versterkt, heeft uiteindelijk geleid tot de toevoeging van BenW Architecten aan Volantis Groep.

Eerder dit jaar hebben wij ook 2.0 Architecten uit Venlo aan Volantis Groep toegevoegd waarmee we naast de industrie ook een geplande sterke integrale focus op de zorgsector hebben gerealiseerd. Met de fusie van beide architectenbureaus tot Volantis Architects maken we de toevoeging van het architectenblok aan Volantis Groep compleet.

Samen voor de opdrachtgever

Samen met Jan Houwen, Bert Schepers staan Joep Wielders en Eric Schellevis vanaf nu aan het roer van Volantis Architects. Jan Houwen en Bert Schepers blijven bestuurders van de Volantis Groep waar Volantis Architects onderdeel van uitmaakt.

 

Bent u benieuwd wat onze integrale aanpak voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag langs om dit met u te bespreken.

                Roy Schippers – Commercieel manager 06 – 57389719