Volantis Architects

Expertises

  • Ontwerp
  • Huisvestingsstrategie
  • Gezondheid
  • Circulariteit

Onze architecten in Limburg en Eindhoven zijn duurzaamheidsspecialisten

Volantis heeft drie vestigingen in verschillende regio’s, waarvan twee in Limburg (Venlo en Geleen), en één in Eindhoven. Onze architectenbureaus in Limburg en Eindhoven staan dicht bij de opdrachtgever. We kennen de regio’s en weten wat er speelt. De juiste partners voor een project zijn altijd dichtbij. Voor degene die op zoek is naar een architect in Zuid-Limburg, hebben we een vestiging in Geleen. Volantis Geleen is gevestigd op de Brightlands Chemelot campus, een plek waar vele klanten van ons gevestigd zijn.

Onze architecten en andere specialisten in Venlo zijn gevestigd in Villa Flora. Villa Flora is het prestigieuze en duurzame gebouw dat in 2012 mede door Volantis gerealiseerd werd. Onze Architecten zijn ook te vinden in Eindhoven, waar we ons centraal bij de doelgroep bevinden op Strijp-T.

Meer weten over onze architecten in Limburg en Eindhoven en onze werkwijze?

Architect in de zorg: denken vanuit mensen

Als specialist in zorghuisvesting creëren onze zorgarchitecten de ultieme beleving voor uw bewoners en medewerkers. Volantis stemt een gebouw tot in de kleinste details af op de mensen die er wonen én werken. Wij maken een gebouw dat rekening houdt met lichamelijke en geestelijke beperkingen. Een gebouw waarin bewoners zich goed voelen en gelukkig kunnen leven. Meer rust? Of juist prikkelrijk? Efficiënte looplijnen voor uw medewerkers? Ruimte voor tweezijdige assistentie? Volantis architects denkt mee vanuit de wensen en behoeften van uw bewoners en is uw professionele gesprekspartner als het gaat om de zorgexploitatie.

Architect duurzaam bouwen voor de industrie

In de industrie staat het proces centraal, daar wordt geen concessie op gedaan. Daar moeten we dus letterlijk omheen bouwen. Ook hier geldt dat jarenlange ervaring maakt dat we exact weten hoe we in deze sector het meeste uit een gebouw halen en de ruimte optimaal benutten.

Langzaam worden deze sectoren zich steeds meer bewust van de noodzaak om duurzaam en circulair te bouwen. Daar zetten we ons altijd voor in. Het Breeam certificaat maakt duurzaam bouwen aantrekkelijk, omdat het status geniet en een bedrijf interessant maakt voor investeerders.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Joep Wielders
Manager Architects
j.wielders@volantis.nl
+31 (0)49 531 8007

Volantis Architects B.V.
KVK 17102147
BTW NL806506891B01

Eric Schellevis
Manager Architects
e.schellevis@volantis.nl
+31 (0)77 382 9141

Volantis Architects B.V.
KVK 17102147
BTW NL806506891B01