Volantis SafeConsult

Expertises

  • Inspecties
  • Installatie Performance
  • Brandveiligheid
  • Meerjarenonderhoudsplan

Volantis SafeConsult

SafeConsult bestaat uit een team van deskundige adviseurs en inspecteurs die gespecialiseerd zijn in het onderhouden en beheren van gebouwen en installaties. Wij bieden diensten aan op het gebied van ontzorgen, veiligheid, conditiemeten, duurzaamheid en software. Door onze toevoeging aan de Volantis Groep hebben we vrijwel alle disciplines en daarmee expertise in huis, voor bijna iedere stap in het proces. Zo kunnen we jou als klant op veel vlakken ontzorgen en kunnen we blijven ondersteunen bij beheer en onderhoud van het gebouw. Samen met jou als klant bouwen wij aan een langere, duurzame klantrelatie en kunnen we snel schakelen als er onderhoud of vernieuwing nodig is.

Inzicht in gebouwprestaties

Bij Volantis weten we dat het succes van gebouwen bepaald wordt, door de successen die in dat gebouw behaald worden. Het gebruik van data speelt een steeds grotere rol bij het verkrijgen van inzicht in de prestaties van gebouwen. Door het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens kunnen gebouweigenaren en beheerders waardevolle informatie verkrijgen over de werking en het gebruik van het gebouw. Dit inzicht stelt jou in staat om effectieve beslissingen te nemen met betrekking tot het onderhoud, de optimalisatie en de algehele prestaties van het gebouw.

Meerjaren Onderhouds Begroting (MJOB)

De meerwaarde van een dynamisch meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) en meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) is dat op deze manier tijdig wordt nagedacht over slimme vervangingen. Zo kunnen we duurzaamheidsambities integreren, comfort verbeteren en overlast voor de bewoners beperken. Al deze items komen aan bod wanneer je een MJOP en MJOB laat opstellen door Volantis.

Installatie peformance scan

Volantis kan u helpen bij het ontdekken van verbeterpunten voor uw klimaatsysteem. Hiervoor voeren we de installatie performance scan uit. Elk onderdeel van de installatie en alle onderhoudscontracten worden grondig geanalyseerd. De uitkomsten van de scan verschaffen u duidelijke aanbevelingen en adviezen.

Wilt u meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder!

Laten we contact maken

Bert de Hoop
Directeur SafeConsult
bdhoop@safeconsult.nl
+31 (0)6 20 68 83 01

 

Volantis B.V.
KVK 11070954
BTW NL8187.89.207.B.01