Nieuwbouw productiehal Vistaprint

Voor een nieuw te realiseren productie plant van 16.000 m2 is behoefte aan begeleiding en kwaliteitscontrole/bewaking – vanaf ontwerp t/m de commissioning van het gebouw en de installaties.

Project

  • Bouwfysica
  • Thermografisch onderzoek
  • Luchtdichtheidsmetingen
  • Rc-waardebepalingen

Sector

  • Industrie

Opdrachtgever

Vistaprint

Totale ontzorging

De opdrachtgever is tijdens de realisatie van de nieuwbouw volledig ontzorgd. Alle gewenste wijzigingen in de opdrachtomvang zijn gedurende de realisatie en binnen de realisatietijd meegenomen.

Het gebouw en alle installaties zijn volledig beproefd, gekeurd en waar nodig gecertificeerd voor in gebruik name.

Rol van Volantis

Volantis heeft hiervoor een integraal constructiemanagement geleverd. Bestaande uit ontwerp toetsing en opwaardering met een brede technische ondersteuning vanuit alle disciplines, zowel constructief, bouwfysisch, installatietechnisch en energetisch. Volantis heeft het inkoopproces mede georganiseerd en de inschrijvingen, alternatieven en verificatie afspraken met de beoogde bouwpartners beoordeeld.

 

Gedurende de realisatie heeft Volantis de volledige coördinatie, detailleringen en het doorvoeren van ontwerpwijzigingen, kwaliteitsbewaking en wekelijkse rapportage naar de projectleiding verzorgd. Alle benodigde keuringen, beproevingen en testen alsmede een formele oplevering is uitgevoerd.

Onze focus zorgt voor de juiste focus

Andere projecten

Volantis realiseert nieuwe en innoveert bestaande gebouwen, processen en productie-omgevingen . We doen dit in alle sectoren, maar voornamelijk in de industrie en de zorg . Van klein tot groot en voor opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. We zijn creatief en praktisch. We denken mee en pakken aan. We ontdekken en ondernemen. De resultaten van onze passie om gewoon het goede te doen zijn te zien in tal van projecten, onder meer in de industrie, de zorg, de zakelijke dienstverlening, en het onderwijs.

Nieuwbouw fabriek Sulfa DSM Geleen

Nieuwe ammoniumsulfaatfabriek op de Chemelot Campus in Geleen.

Lees meer
Nieuwbouw fabriek Sulfa DSM Geleen

Projectmanagement Via Creandi Leolux

Het efficiënte logistieke middelpunt van alle expeditie en opslagfaciliteiten.

Lees meer
Projectmanagement Via Creandi Leolux