Nieuwbouw safaripark Beekse Bergen

Woensdag 18 april 2018 heeft Beekse Bergen de deuren geopend van Safari Resort Beekse Bergen. Dit unieke resort, dat samen met Safaripark Beekse Bergen een complete safaribeleving biedt, is volledig duurzaam gebouwd en voorzien van een all-electric verwarming en tapwaterinstallatie. Oftewel volledig gasloos, al volledig volgens de nieuwe strategie in Nederland “van Gas los”.

Project

  • Installatieconcepten
  • Bluswatervoorziening
  • Ventilatie
  • Documentatie

Sector

  • Leisure

Opdrachtgever

Rol van Volantis

Volantis heeft aan de realisatie van deze trendsettende verblijfsrecreatie een bijdrage mogen leveren ten aanzien van het ontwerpen en beoordelen van de mogelijke installatieconcepten voor verwarming, ventilatie, tapwater en alle elektra voorzieningen. De complete ondergrondse infravoorzieningen en nutsvoorzieningen op het park alsmede de koppeling met de openbare nuts voorzieningen, zoals elektra MS/LS, waterleiding, bluswatervoorzieningen, data en terrein- en parkeerplaatsverlichting zijn ontworpen en zijn compleet tot uitvoering gerede documenten en tekeningen uitgewerkt.

 

De prijs- en contractvorming is door Volantis begeleid en diverse installaties zijn tijdens de opleverfase beproefd en getoetst aan de vooraf opgestelde eisen.

Duurzaam en verantwoord genieten

Het safaripark

Op 42 hectare van het park zijn 239 luxe lodges, Afrikaanse safaritenten en avontuurlijke boomhutten gebouwd. De vakantieverblijven staan verspreid langs savannes en bosgebieden, waardoor gasten meteen oog in oog staan met de meest bijzondere dieren.

 

Tevens is een prachtig centrumgebouw met mooi terras aan de savanne voorzien. In het centrum gebouw is een restaurant, bowlingbaan, speelparadijs en zwembad opgenomen.

Met deze uitbreiding waarborgt eigenaar Libéma de unieke en hoogwaardige dag- en verblijfsrecreatie in Nederland.

Overnachten tussen de dieren

Andere projecten

Volantis realiseert nieuwe en innoveert bestaande gebouwen, processen en productie-omgevingen . We doen dit in alle sectoren, maar voornamelijk in de industrie en de zorg . Van klein tot groot en voor opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. We zijn creatief en praktisch. We denken mee en pakken aan. We ontdekken en ondernemen. De resultaten van onze passie om gewoon het goede te doen zijn te zien in tal van projecten, onder meer in de industrie, de zorg, de zakelijke dienstverlening, en het onderwijs.

Superlocal

Een afgeschreven flat krijgt een nieuw leven.

Lees meer
Superlocal

Renovatie en nieuwbouw Clusius College te Alkmaar

Duurzame huisvesting die past bij groen onderwijs.

Lees meer
Renovatie en nieuwbouw Clusius College te Alkmaar