Changing your perspective

Bij Volantis leeft een gevoel dat alles samenvat wat we doen. Dat gevoel noemen we ‘Ons Oranje Gevoel’. Dat zorgt ervoor dat we anders naar dingen kijken en dingen anders aanpakken. Omdat we overtuigd zijn dat het anders kan. Want het kan beter en slimmer voor de wereld om ons heen. Iedereen die bij ons werkt heeft dat gevoel in zich. En ook de klanten waarvoor we werken. Dat maakt Volantis, zo Volantis. Dat gevoel geeft betekenis aan alles wat we doen. Wil je daar deel van uitmaken? Kom dan samen met ons het Oranje Gevoel nog verder brengen.

Design, engineering & installaties

Engineer Elektrotechniek

Ervaring bij een installatiebedrijf als werkvoorbereider? Zoek je een andere baan met meer spanning en een gezonde uitdaging?

Lees meer

Senior Engineer Installatietechniek-W (MIT/ HIT)

Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken? Kom dan ons team versterken.

Lees meer

Junior Engineer

Ben jij dé young talent die een drive heeft om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken?

Lees meer

Engineer Installatietechniek (24-40 uur)

Bij Volantis denken we vanuit de behoefte en het belang van de klant. Denk en werk jij vanuit ditzelfde perspectief, op een nieuwsgierige en nuchtere wijze?

Lees meer

Junior Engineer (Chemelot Campus Geleen)

Ben je leergierig en heb je de ambitie expertise op AutoCAD/Revit, ontwerpen of modelleren?

Lees meer

Senior adviseur Systems en Energy

Jij spreekt de taal van onze inhoudelijke projecten, hebt gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen.

Lees meer

Engineer Werktuigbouwkunde Installatietechniek

Je weet de vertaling van de klantwens tot een concreet ontwerp te maken.

Lees meer

Mijn functie staat er niet bij.
En nu?

Houd me op de hoogte
Let’s connect!

Benieuwd hoe Volantis jouw perspectief verandert? Laat je gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Verstuur