Changing your perspective

Bij Volantis leeft een gevoel dat alles samenvat wat we doen. Dat gevoel noemen we ‘Ons Oranje Gevoel’. Dat zorgt ervoor dat we anders naar dingen kijken en dingen anders aanpakken. Omdat we overtuigd zijn dat het anders kan. Want het kan beter en slimmer voor de wereld om ons heen. Iedereen die bij ons werkt heeft dat gevoel in zich. En ook de klanten waarvoor we werken. Dat maakt Volantis, zo Volantis. Dat gevoel geeft betekenis aan alles wat we doen. Wil je daar deel van uitmaken? Kom dan samen met ons het Oranje Gevoel nog verder brengen.

Stagiaires & werkstudentschap

Bouwfysica | Akoestiek | Brandveiligheid (stage)

Buig jij je graag over complexe akoestische en bouwfysische vraagstukken? Wil je bijdragen aan de optimalisatie van duurzaamheid en brandveiligheidsconcepten? Dat wordt jouw specialiteit bij Volantis!

Lees meer

Circulariteit in de bouw | (afstudeerstage)

Heb jij sterke ambities om de wereld duurzamer te maken? En wil jij jouw stage voltooien bij een toonaangevende multidisciplinaire ingenieurs-en consultancy groep? Wij zoeken een stagiair met ambitie, lef en gedrevenheid, die de wereld van Volantis wil ontdekken.

Lees meer

Onderzoek (student) Timber Building | Structures

Het gebouw (Villa Flora) nóg groener maken door te focussen op Timber Buildings/Structures en innovatie!

Lees meer

Technisch circulair talent (stage)

Volantis Circulair zoekt een IT technisch talent met een duurzame ambitie!

Lees meer

Mijn functie staat er niet bij.
En nu?

Houd me op de hoogte
Let’s connect!

Benieuwd hoe Volantis jouw perspectief verandert? Laat je gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Verstuur