Changing your perspective

Bij Volantis leeft een gevoel dat alles samenvat wat we doen. Dat gevoel noemen we ‘Ons Oranje Gevoel’. Dat zorgt ervoor dat we anders naar dingen kijken en dingen anders aanpakken. Omdat we overtuigd zijn dat het anders kan. Want het kan beter en slimmer voor de wereld om ons heen. Iedereen die bij ons werkt heeft dat gevoel in zich. En ook de klanten waarvoor we werken. Dat maakt Volantis, zo Volantis. Dat gevoel geeft betekenis aan alles wat we doen. Wil je daar deel van uitmaken? Kom dan samen met ons het Oranje Gevoel nog verder brengen.

Projectmanagement

Junior Consultant Circulariteit

In deze rol biedt je ondersteuning bij diverse berekeningen en advieswerkzaamheden.

Lees meer

Projectmanager Industrie

Een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen in de industriële sector en/of farmaceutische industrie.

Lees meer

Projectmanager

Voor ons gedreven groeiende team in Geleen, gevestigd op Brightlands Chemelot Campus, zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen.

Lees meer

Projectmanager regio Boxmeer

Ben jij een verbinder, met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen, die graag integraal als projectmanager optreedt?

Lees meer

Mijn functie staat er niet bij.
En nu?

Houd me op de hoogte
Let’s connect!

Benieuwd hoe Volantis jouw perspectief verandert? Laat je gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Verstuur