BrabantWonen wint duurzaamheidsprijs 2023

Een klant met een missie

Op dinsdag 23 mei zijn de winnaars bekend gemaakt van de duurzaamheidsprijs 2023. Onze klant BrabantWonen heeft de eerste prijs in de categorie ‘grote corporatie’ gewonnen. De andere winnaars zijn Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting en HW Wonen.

De duurzaamheidsprijs

Jaarlijks reikt Republiq de duurzaamheidsprijs uit aan de corporaties die in de twee afgelopen jaren de meeste CO2 hebben bespaard binnen de portefeuille. Hiervoor vragen ze jaarlijk het energieverbruik van alle corporatiewoningen in Nederland op. Een aanmoediging voor de corporaties die afgelopen jaren flinke stappen hebben gemaakt met het terugdringen van het energieverbruik, maar ook voor de huurders die minder energie zijn gaan gebruiken.

Onze bijdrage

Wij ondersteunen BrabantWonen bij het gebouwbeheer van hun portefeille. Dit doen we door te sturen op data, gebruik te maken van sensoren en het toepassen van een digitale tweeling.

Blijf op de hoogte

Wil jij niets missen op het gebied van beheer & onderhoud en data driven commissioning? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij maken graag contact.

Roy Schippers
r.schippers@volantis.nl
0777 – 400 5580